پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

تهرانی‌ها در پی شهادت سردار سلیمانی مقابل دفتر سازمان ملل تجمع کردند

جمعی از مردم و دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران عصر امروز مقابل دفتر سازمان ملل تجمع کرده و ترور سردار قاسم سلیمانی توسط آمریکا را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۱۳ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 03
کد خبر: ۳۲۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی ترور سردار شهید قاسم سلیمانی توسط نیروهای نظامی آمریکا جمعی از مردم تهران و دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران مقابل دفتر سازمان ملل تجمع کردند.

 

تجمع‌کنندگان با شعارهای «ما را از شهادت نترسانید، مرد این میدان ما هستیم»، از نیروهای مسلح کشورمان خواستند انتقام سختی را از استکبار جهانی بگیرند ضمن اینکه یکی دیگر از تجمع‌کنندگان پلاکاردی با این مضمون در دستان خود داشت که «من معلم این مملکت هستم و هزاران قاسم سلیمانی تربیت خواهم کرد».

 

تجمع‌کنندگان مقابل دفتر سازمان ملل در تهران از مسئولان خواستار انتقامی سخت از آمریکایی‌ها شدند.

 

تجمع‌کنندگان ضمن محکومیت اقدام اخیر آمریکا در به شهادت رساندن فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کردند «لال شود زبانی که بعد از سلیمانی حرف از مذاکره با آمریکا بزند».

 

از دیگر پلاکاردهای در دستان معترضین «انتقام سختی در راه است» و همچنین «وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد ارتش دنیا که نتواند جوابم دهد» بود ضمن اینکه همگان با فریادزنان اعلام کردند که ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده.

 

در این تجمع سربازان نیروی انتظامی که مسؤولیت حفاظت از ساختمان سازمان ملل را بر عهده داشتند عکس‌هایی از شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در دستان خود داشته و با تجمع‌کنندگان همدردی کردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار